Závody s konkurencí cca 130 účastníků pořádaly společnými silami oddíly z Dubence a ze Dvora Králové. Závody probíhaly svižně na dvou oddělených parkurech S+M a L a posuzovali je slovenští rozhodčí Iveta a Roman Lukáčovi.

S juniorem Audim to byly úspěšné závody. V sobotu jsme dali čistý běh. Byla to zkouška LA2 na parkuru Romana Lukáče, zvládli jsme to o rychlosti 5,55m/s a zkoušku jsme vyhráli. Dejdy v sobotu byl druhý ve veleobtížné zkoušce LA3, doběhli jsme dva a čistě to zvládla pouze Bára Štouračová s Fanny. Dejdy dával v neděli pěkné běhy (splnil 23.kvalifikační běh na MR) a jak už ho znám, přes léto zvolní proti jarní a podzimní sezóně, v konkurenci se pohyboval kolem 10.místa. Audi je opak, tam usměrňuji rychlost.

V neděli jsme na parkúrech Ivety Lukáčové s Audim zaběhli všechny běhy, což je pro nás úspěch. Všechny byly dynamické přes 5,10m/s, všechny byly s jednou chybou na laťce. Byly z obtížných situací, do nichž se vedením dostal, protože parkury Ivety Lukáčové mají kouzlo v úhlech překážek, jsou plné přitahování a vytlačování, otoček přes překážky v tupých úhlech. A někdy jsem se v rytmu běhu nestihl uklidit za bočnici apod. Ale bylo to prima, nebyly tam záseky, vycházelo to, šlapalo to.

Fotky, které jsem nafotil jsou zde.
Díky Boříkovi Šimkovi mám i momentky z parkuru z Audim z mistrovství republiky borderek - jsou k nalezení zde. Díky.

Joomla templates by a4joomla