Byli jsme s Irčou Kochovou osloveni, abychom akci spolupořádali a organizovali jeden parkur. A tak z opor, které mají velké zkušenosti se zajištěním našich závodů, vznikl tým parkuru „A“, který jistil běhy agility a finále. Největší tíha byla na bedrech ostatních, protože jsem spoustu času trávil přípravou psa a závoděním. Myslím, že se akce povedla, reakce jsou velmi pěkné. Závody posuzovala dvojice rozhodčích Bea Tanner ze Švýcarska a Gabi Steppan z Rakouska (bude posuzovat EO2011), s oběma jsme se měli šance blíže seznámit při přestavbách, každá měla vlastní traťový rukopis a byly fajn.

S Audim jsme došli dost vysoko, ale neproměnili jsme„matchball“ :-) Po jumpingu jednotlivců jsme šli do boje o titul z 2. místa. Povedly se nám běhy družstev, Audi zaběhl nejrychlejší časy ze 140 přihlášených týmů a z pozice třetího v týmu se mi běhalo dobře. V družstvu E.T.Team se mnou byla Katka Terčová+Cheese It, Eliška Ulrychová+E.T. Byly běhy, které nevyšly, zvláště speciální běhy, někdy mi chyběl krok, dotáhnout pohyb, někdy jsem zvolil špatné řešení a Audi prostě nečeká.

Mistrem republiky A2/A3 se stala Lucie Dostálová+Neo, v A1 Lucie Konečná+Face. Mistrem republiky ve družstvech se stala Bára Štouračová s Olou, Marie Řežábková s Boldym a Eliška Ulrychová s Audiho sestrou Aginkou. Štěňata vyhrál Honza Fiala pro změnu se sestrou Bajty Božskou Číčou od Betlémské pastviny.


Foto: Marek Beneš                                                                  Foto: Jirka Mlčoch


Audiho rodiče taťka Arísek a mamka E.T. na těchto závodech, foto: Andrea Soldánová

Joomla templates by a4joomla